неділя, 05 лютого 2023 16:17

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП відреагували на обіцянки Путіна не вбивати Зеленського

В ОП відреагували на обіцянки Путіна не вбивати Зеленського
Радник голови ОП Михайло Подоляк відреагував на обіцянки Володимира Путіна не вбивати президента України Володимира Зеленського. Фото: ОП

Слова колишнього прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета про "обіцянку російського диктатора Володимира Путіна не вбивати президента України Володимира Зеленського" не відповідають дійсності.

В Офісі президента здивовані заявами колишнього прем'єра Ізраїлю, зокрема і про те, що Україна нібито відмовляється від прагнення вступити в НАТО. Про це радник голови ОП Михайло Подоляк написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW пояснили, навіщо Путін зображає війну в Україні загрозою внутрішній безпеці

"Виникають дивні інсайди ексів про "посередництво": Путін нібито давав "гарантії не вбивати", а "Захід перервав перспективні переговори". Але все це фікція", – зазначив Подоляк.

Подоляк підкреслив, що за російським вторгненням в Україну стоїть не "розширення НАТО", гарантії безпеки чи санкції, а бажання країни-агресора знищити нашу державу та вбивати українців.

Російський диктатор Володимир Путін у березні торік нібито пообіцяв експрем'єр-міністру Ізраїлю Нафталі Беннету не вбивати президента Володимира Зеленського.

Баннет спілкувався з Путіним упродовж 3 год. у Москві, куди прибув з візитом. Деталі тієї розмови експрем'єр Ізраїлю розкрив у великому інтерв'ю, яке проаналізувало видання The Times of Israel.

За наявною інформацією, Беннет прибув до Москви 5 березня. Тоді вже минув понад тиждень від моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Зараз ви читаєте новину «В ОП відреагували на обіцянки Путіна не вбивати Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути