Ексклюзиви
середа, 01 червня 2016 17:41

На Одещині батько до смерті побив 5-річного сина

На Одещині батько до смерті побив 5-річного сина

31 травня у місті Ізмаїл у реанімаційному відділенні міської лікарні помер 5-річний Микитка. Його ногою у груди вдарив 31-річний батько, від чого у хлопчика розірвався жовчний міхур. Врятувати дитину лікарям не вдалося.

"Хлопчик фарбою розмалював унітаз. Батька це розлютило, і він ударив дитину у груди. Від удару дитина впала і почала важко дихати. Намагаючись надати синові першу допомогу, батько на попутці відвіз його в міську лікарню. Але врятувати хлопчика не вдалося", - розповів перший заступник начальника Ізмаїльського відділу поліції Андрій Мащенко.

Відомо, що чоловік 6 місяці тому звільнився із в'язниці, де відбував покарання за крадіжки. Разом із 35-річною співмешканкою виховував троьх дітей, але з сім'єю постійно не проживав. Періодично навідувався у орендоване житло та приносив гроші.

"За цією сім'єю здійснювався соціальний супровід, бо вона не зовсім благополучна. Батькам дали шанс на те, аби виправилися та створили нормальні умови для проживання трьох дітей. Ще двоє старших діток, від першого шлюбу жінки, були вилучені з родини. Щодо них матір позбавили батьківських прав", - розповіли у службі по справах дітей Ізмаїльської міської ради.

За фактом смерті дитини розпочато кримінальне провадження. Поліція розшукує батька, який втік після того, як привіз сина у лікарню. За скоєний злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: На Одещині підірвали продуктовий магазин: є жертви

Зараз ви читаєте новину «На Одещині батько до смерті побив 5-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути