Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2012 15:59

В Одесі водій "Porsche Cayenne" кидався на людей з ножами

В Одесі водій "Porsche Cayenne" кидався на людей з ножами
Затримати буйного правопорушника допоміг наряд військовослужбовців. Фото: segodnya.ua

Співробітники ДАІ міста Одеси спільно з військовослужбовцями внутрішніх військ на центральній вулиці міста затримували порушника, який чинив опір правоохоронцям. Про це пише УНН.

Співробітниками Державтоінспекції був помічений автомобіль "Porsche Cayenne", який порушив правила дорожнього руху. Транспортний засіб був зупинений, проте, не зважаючи на законну вимогу працівників ДАІ пред'явити документи, водій у грубій формі відповів прямою відмовою і продовжив рух. Патрульний екіпаж, включивши на автомобілі проблискові маячки, почав переслідування порушника, вимагаючи його зупинки. Це вдалося вже на вулиці Дерибасівській, де розгорнулися основні події цього інциденту.

Водій іномарки вийшов з машини, тримаючи в руках два ножі, і вчинив опір співробітникам міліції. В цей час на спецлінію "102" надійшло повідомлення від громадян, які мимоволі стали свідками події і проінформували про чоловіка, що кидався на людей з ножем. Затримати буйного правопорушника допоміг наряд військовослужбовців внутрішніх військ МВС, який патрулював цей район.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині на території школи по звірячому зарізали дівчину

Затриманий 32-річний одесит за попередніми даними не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, свою вину визнав, пояснивши неадекватну поведінку запальністю характеру. Відносно нього складено адміністративний протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Зібрані матеріали передані до прокуратури Приморського району міста Одеси для прийняття рішення.

 

Зараз ви читаєте новину «В Одесі водій "Porsche Cayenne" кидався на людей з ножами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути