понеділок, 28 травня 2012 14:40

В Одесі в ДТП загинула людина і серйозно травмувалася 3-річна дитина

В Одесі вчора на вулиці Щепкіна сталася ДТП, в якому загинула людина. Про це Gazeta.ua повідомила начальник сектора профілактики ДАІ в Одеській області Лілія Чорна.

"Аварія сталася близько 19:30. По другорядній дорозі рухався автомобіль ВАЗ-2106 під керуванням водія 1980-го року народження, який при переїзді перехрестя не надав перевагу іншому автомобілю, який рухається головною вулицею. В результаті цього сталося зіткнення і автомобіль "Тойота Камрі" перекинувся. Керував цим авто хлопець 1992 року народження. "Жигулі", в свою чергу, відкинуло в стіну будинку. Внаслідок ДТП загинув пасажир "ВАЗу", - зазначила начальник відділу.

За її словами, серйозні травми отримав водій "Жигулів" і ще одна з пасажирок: 3-річна дівчинка.

"На превеликий жаль в авто у цей момент знаходилася дитина - дівчинка 3 років і 7 місяців. Дитина отримала досить серйозні травми: перелом основи черепа. Зараз дитина в комі другого ступеня лежить у лікарні", - додали в ДАІ.

Як відзначили в прес-службі ДАІ, у "Тойоті Камрі" знаходилися дві людини. Їх з травмами різної тяжкості доправили до медзакладів

На даний момент не відомо, чи був хтось із водіїв у стані алкогольного сп'яніння. На це питання повинна відповісти експертиза. Проте в ДАІ, на даний момент, припускають, що справжньою причиною цієї аварії було перевищення швидкості.

 

Зараз ви читаєте новину «В Одесі в ДТП загинула людина і серйозно травмувалася 3-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути