Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2014 09:37

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

У Криму шукають чотирьох зниклих активістів
2

Фото: Вдовченко з прапором у Сімферополі 11 березня. Фото Serg Return

У Криму зник активіст, корінний сімферополець Михайло Вдовченко. Зв'язок із 28-річним Вдовченком зник 11 березня після 15:00, коли він рухався з центру Сімферополя додому, повідомляє спільнота "Крим-SOS" у Facebook.

"В останній розмові (близько 15 годин дня), сказав, що з боку ж/д вокзалу йде додому через центр, імовірно, район парку Шевченка - Куйбишевського кільця, можливо, набережна р. Салгир. Додому так і не повернувся", - йдеться у повідомленні.

Автор: Вдовченко з прапором у Сімферополі 11 березня. Фото Serg Return
 

Тих, хто щось знає про Вдовченка, просять звертатися до Катерини Данилової у Facebook або за телефонами: 050 577 85 96 (Катя), 093 572 94 99 (Саша).

 


Крім того, понад добу немає зв'язку і з координатором кримського Євромайдану Сергієм Ковальським. Як повідомляє кореспондент "Радіо Свобода", востаннє він телефонував зранку вівторка, повідомивши, що не зможе прийти на мітинг проти приєднання Криму до Росії з міркувань безпеки, оскільки йому погрожують невідомі.

Досі не відома доля голови Всекримської української ради, координатора кримського Євромайдану Андрія Щекуна і голови Піклувальної ради Української школи-гімназії Сімферополя Анатолія Ковальського, викрадених 9 березня у Сімферополі.

Інформацією про їхнє перебування не володіє жодна правоохоронна структура Криму.

Як відомо, напередодні до Києва з Криму повернулися троє дівчат і два хлопці, серед яких активісти та журналісти, яких декілька днів шукали, доки різні проросійські сили утримували їх на півострові. Активістів залякували і били.

Зараз ви читаєте новину «У Криму шукають чотирьох зниклих активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути