понеділок, 21 травня 2012 17:15

У Кіровограді колишній зек облив бензином та підпалив жінку

У Кіровограді колишній зек облив бензином та підпалив жінку
Потерпіла отримала опіки 35% м'яких тканин тіла. Фото: quorum.kz

Працівники Кіровоградського райвідділу УМВС в області затримали раніше судимого 38-річного місцевого жителя за підозрою у замаху на вбивство своєї 36-річної співмешканки.

Події розгортались на сусідському подвір'ї. Співмешканець, повернувшись додому у нетверезому стані, не застав дружину на місці і одразу пішов до сусіда. Спочатку йому ніхто не відчинив. Втім, чоловік був упевнений, що жінка перебувала саме у сусіда. Він пішов додому, взяв пляшку із сумішшю бензину та автомобільного мастила, якою заправляв бензопилу, і повернувся. Вдруге на стукіт сусід все ж відкрив. Чоловік покликав дружину і на подвір'ї, на очах у сусіда, облив та підпалив її. Полум'я одразу ж намагались погасити, але через вміст у суміші масла зробити це швидко не вдалось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині чоловік вбив колишню дружину та застрелився сам

До лікарні потерпіла звернулась наступного дня (до цього мала намір лікуватися самостійно). Спочатку жінка і працівникам міліції розповіла вигадану історію про необережне поводження з вогнем. Усе вдалось з'ясувати після опитування свідків. Після цього розповіла правду вже й потерпіла.

Працівники міліції затримали підозрюваного того ж дня. За фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 та ст.15 КК України (замах на вбивство). Наразі чоловік знаходиться в ІТТ, повідомив СЗГ УМВС в Кіровоградській області.

За оцінкою лікарів, потерпіла отримала опіки 35% м'яких тканин тіла.

 

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді колишній зек облив бензином та підпалив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути