понеділок, 14 січня 2013 16:12

У Києві підірвали спорткар "Honda"

У Києві підірвали спорткар "Honda"
Фото: mhealth.ru

У ніч з 13 на 14 січня в 01.42 ночі на одній з прибудинкових парковок в Оболонському районі (недалеко від станції метро "Мінська") пролунав потужний вибух.

У лічені хвилини на місце події прибули наряди МНС і міліції. Зі слів очевидців, пожежа від вибуху була погашена протягом 5-7 хвилин з моменту її початку, пише NewsOboz.org.

Незважаючи на оперативні дії служби порятунку, за цей час встиг повністю вигоріти салон спорткара HONDA Preludе. Постраждали автомобілі, що поруч стоять. На них зіпсовано лакофарбове покриття, поплавились пластмасові молдінги, гумові ущільнювачі.

Як розповіли очевидці події, автомобіль стояв безвиїзно на дворовій стоянці більше року. За цей час було безліч спроб мародерства, неодноразово намагалися зняти литі диски авто, витягти нутрощі салону автомобіля.

"Цієї зими бомж намагався влаштувати собі нічліжку на шкіряних сидіннях автомобіля, до цього хтось, мабуть підлітки, повибивали вікна", - розповідає очевидець Михайло, який викликав службу порятунку після вибуху.

Крім пожежників і чергового наряду міліції на місці вибуху працювали вибухотехніки. Попередня версія - умисний підрив автомобіля. Господарі транспортного засобу на місці події так і не з'явилися. На даний момент ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Києві підірвали спорткар "Honda"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути