понеділок, 29 січня 2018 14:27

У Києві біля метро застрелили чоловіка, ще двоє поранені

У Києві біля метро застрелили чоловіка, ще двоє поранені
У Києві на вул. Лагерній поблизу станції метро Берестейська сталася стрілянина. Один чоловік загинув. Двоє отримали поранення. ФОТО: Оксана Блищик / FACEBOOK

У Києві на вул. Лагерній поблизу станції метро Берестейська у залі гральних автоматів сталася стрілянина.

Один чоловік загинув. Двоє отримали поранення. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"До приміщення забігли чоловіки, почалася бійка. В результаті загинув чоловік. Йому намагалися надати допомогу свідки та медики, винесли його на вулицю, але було запізно. Особу загиблого поки не встановили", - йдеться в повідомленні.

На місці працюють правоохоронці.

"О 12:12 на лінію 102 надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка на вулиці Лагерна у Шевченківському районі. На місце направили наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи головного і районного управлінь поліції та працівників кінологічної служби", - повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці хулігани побили і підстрелили чоловіка

Стрілянина сталася біля МАФу, в якому розташований пункт національної лотереї, повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик, передає "112".

За попередньою інформацією, на момент нападу там перебувало 5 працівників приватної охоронної фірми і адміністратор. Згідно з показами свідків, туди підбігли 7 чоловіків у темній формі, почалася бійка, під час якої пролунали кілька пострілів.

Вона повідомила також, що вже встановлені анкетні дані загиблого. Іншого чоловіка із вогнепальним пораненням у живіт забрала "швидка".

Надзвичайну подію також прокоментував журналістам начальник столичної поліції Андрій Крищенко. За його словами, вже з'ясували, що конфлікт відбувся у приміщені національної лотереї. Одна з його сторін застосувала пристрій для відстрілу гумових куль.

Крищенко повідомив, що загинув працівник однієї з охоронних фірм, йому було 35 років. Щодо пораненого, то його травма не тяжка. Голова поліції розповів, що конфлікт виник через два рішення суду, які дають двом різним особам право власності.

"Я думаю, з пораненим все буде гаразд. Була тут одна приватна охоронна структура, приїхала інша, відбувся конфлікт. Поліцію не визивали, аж поки не сталася стрілянина і не загинув чоловік", - додав він.

За словами Крищенка, нікого не затримали, триває розшук. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

У Києві на вул. Великій Васильківській, 5 у стриптиз-клубі Chiky & Picky сталася стрілянина. В результаті інциденту постраждали 3 людини.

Зараз ви читаєте новину «У Києві біля метро застрелили чоловіка, ще двоє поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути