середа, 26 вересня 2012 13:03

У Донецькій області говорять про групове зґвалтування 4-класника у школі

У Донецькій області говорять про групове зґвалтування 4-класника у школі
Потерпілій дитині, за деякими даними, 10 років. Це учень 4 класу школи №11. Фото: novayagazeta.spb.ru

Жителі Костянтинівки Донецької області збуджені чутками про зґвалтування школяра молодших класів старшими підлітками. Міліція поки підтверджує лише факт наявності заяви про нанесення тілесних ушкоджень дитині 9 років.

Потерпілій дитині, за деякими даними, 10 років. Це учень 4 класу школи № 11 в Костянтинівці. Хлопчик з не дуже благополучної сім'ї.

"Педагоги намагаються все зробити, щоб ця новина не вийшла зі школи. Але шила в мішку не заховаєш - містом про це вже говорять. Чи знають про це міськвно (міський відділ освіти, - ред.), міліція - поки невідомо", - зазначає житель міста, який повідомив про подію.

Коментуючи дану інформацію, прес-офіцер Константіновкского міськвідділу міліції Павло Дьяченко, повідомив сьогодні, що в міліції "є заява про нанесення тілесних ушкоджень дитині 9 років".

За його словами, детальнішу інформацію він повідомити поки не може, оскільки ведеться дослідча перевірка, пише donbass.ua.

Підтвердити або спростувати факт зґвалтування дитини, прес-офіцер також не готовий, "проводяться відповідні експертизи".

"Поки обставини по даному факту з'ясовуються. Повна інформація може бути вам надана після результатів розслідування", - пояснив Павло Дьяченко.

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області говорять про групове зґвалтування 4-класника у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути