Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 23:50

У Бердичеві 8 людей отруїлися чадним газом

У Бердичеві 8 людей отруїлися чадним газом
У Бердичеві загинули 8 осіб. Фото: Телеграф

В одному з приватних будинків Бердичева загинули 8 осіб.

Як стало відомо, увагу на те, що ніхто з сім'ї другу добу не виходить з квартири, звернула сусідка. Вона також зауважила що виходить із квартири дивний запах.

Прес-секретар поліції Житомирській області Алла Ващенко повідомила в ефірі "112 Україна", що виклик надійшов близько 19:30 сьогодні, 5 березня.

"На даний момент загибель 8 осіб вже підтверджено, на місці працюють слідчо-оперативні групи ГУ НП Житомирської області та Бердичівського відділення поліції", - підтвердила Ващенко.

Згідно з наявною інформацією, в квартирі були виявлені тіла чоловіка і дружини, власників житла, двох їхніх дітей, 1990 р.н. і 1997 р.н., двох онуків - хлопчикові було 3 роки, дівчинці повинно було в березні виповнитися рік. Крім них, серед загиблих також дівчина сина власників квартири і сусідка, яка, за попередньою версією, зайшла до них у своїх справах.

Попередньою причиною загибелі людей називається отруєння чадним газом. Версію насильницької смерті поліція поки що не розглядає, проте Алла Ващук зазначила, що остаточно відповісти на питання про причини загибелі людей можна буде тільки після проведення розтину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Івано-Франківську від чадного газу загинула родина поетеси та цілительки

Поліція також встановила, що в будинку працювало пічне опалення, а в квартирі перебувала розпечена плита. Передбачається, що саме вона і стала джерелом чадного газу в приміщенні.

29 січня в приватному будинку на вул. Кононівській у Лубнах на Полтавщині виявили непритомні тіла родини із 5 людей. Попередня причина — отруєння чадним газом.

Зараз ви читаєте новину «У Бердичеві 8 людей отруїлися чадним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути