Ексклюзиви
четвер, 20 лютого 2020 11:09

Помер ветеран АТО, якому проломили голову

Помер ветеран АТО, якому проломили голову
У реанімації Головного військового госпіталю в Києві помер ветеран АТО 56-річний Ігор Панов із позивним "Хан". 20 листопада торік йому та дружині проломили голови біля власної квартири. Фото: Facebook Ігоря Панова

20 лютого минає 3 місяці з дня смерті ветерана АТО 56-річного Ігоря Панова з позивним "Хан". Із проламаними головами його з дружиною 51-річною Оксаною Кавецькою знайшли на сходах біля власної квартири в Києві 10 листопада торік. Обоє були в комі.

За життя чоловіка лікарі боролися 10 днів. Мав розтрощений череп і численні гематоми мозку. Помер у реанімації Головного військового госпіталю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерана АТО поховало під землею на 4-метровій глибині

У нападі на подружжя підозрюють сина Оксани 30-річного Максима й сусіда Олександра Пінчука, 29 років. Їх арештували без права на заставу за добу після нападу. Суд проходив у закритому режимі. У поліції повідомили, що в Оксани і сина того дня відбулася сварка по телефону. Потім приїхав, почав бити. За Оксану вступився чоловік. Максим утік. Пізно ввечері із приятелем підстерегли їх у під'їзді і проломили їм голови.

У матеріалах справи в Реєстрі судових рішень повідомляється, що в одній із квартир під час обшуку слідчі вилучили сокиру, молоток, ніж із плямами, схожими на кров. А також одяг, теж із плямами бурого кольору. На ліжку знайшли 6 планшетів із побитими екранами. А у квартирі, де жили потерпілі, виявили закривавлені биту і ніж.

У сина Оксани з Ханом дійсно були дуже напружені стосунки через квартиру. І останнім часом він жив у друга, розповідав тоді його адвокат Сергій Сахнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерана АТО жорстоко побили після його камінг-ауту

"Зі слів мого підзахисного, його покійний батько залишив йому квартиру. Він переписав житло на матір. А мати прописала там вітчима. А хлопця вигнали. За розповідями деяких знайомих, вітчим частенько принижував пасинка. А мати весь час була на боці чоловіка. Через це в них були сварки. Проте маю сумніви, що він міг напасти. Хлопець нікуди не ховався. Допомагав медикам переносити потерпілих у машину. А всі можливі знаряддя злочину знайшли у квартирі, де жили потерпілі", – розповідав Сахнюк.

Оксану Кавецьку рятували медики столичної лікарні №17. Зі слів Сахнюка, коли жінка прийшла до тями, нібито казала, що не знає нападників. Зараз ситуації не коментує.

У Іванкові на Київщині поліцейські помітили старий УАЗ, водій якого підозріло маневрував дорогою. Машину зупинили та виявили в салоні тіло застреленого чоловіка. Ним виявився колишній учасник АТО. Водій зізнався працівникам поліції, що він смертельно поранив свого знайомого і саме в цей час їхав до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Помер ветеран АТО, якому проломили голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути