вівторок, 30 серпня 2011 13:43

Українські моряки знову попалися на контрабанді сигарет

Українські моряки знову попалися на контрабанді сигарет

У Греції заарештовано 6 українських моряків за підозрою в контрабанді сигарет, розповів на брифінгу у вівторок прес-секретар Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров.

За його словами, 25 серпня за звинуваченням у спробі контрабанди тютюнових виробів в грецькому порту Елевсін арештований екіпаж судна "Логос", яке слідувало під прапором України.

За інформацією капітана судна, на даний момент судновласник вирішує питання забезпечення громадян Україна адвокатами.

"Справа перебуває на особливому контролі посольства України в Греції та в Департаменті консульської служби МЗС", - додав Дікусаров.

Як повідомлялося, 23 червня підрозділом берегової охорони Греції в районі берегів Герміоні за звинуваченням у спробі контрабанди тютюнових виробів були арештовані два громадянина України. 15 травня в МЗС України повідомили, що в порту Халкіда за звинуваченням у спробі контрабанди тютюнових виробів підрозділ берегової охорони Греції заарештувало 6-х громадян України, членів екіпажу судна Al-Tair, а місцева прокуратура порушила кримінальну справу. У квітні 2011 року за підозрою в контрабанді сигарет грецькою береговою охороною були заарештовані 8 українських моряків, у березні - 10.

Зараз ви читаєте новину «Українські моряки знову попалися на контрабанді сигарет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути