пʼятниця, 12 липня 2019 18:10

Погрожувала підірвати газ: кияни намагаються виселити небезпечну сусідку

Погрожувала підірвати газ: кияни намагаються виселити небезпечну сусідку
Мешканці однієї з київських багатоповерхівок бояться сусідки. Вона раніше перерізала газовий шланг і мало не підірвала будинок. Тепер повернулася після примусового лікування. Фото - Obozrevatel

Мешканці однієї з київських багатоповерхівок намагаються захиститися від небезпечної сусідки. Вона, за їхніми словами, намагалася підірвати будинок газом. Повернулася додому після примусового лікування. І люди знову хвилюються за свої життя.

Усі відповідальні інстанції залишили їх наодинці з небезпечної сусідкою. Єдине, чого вдалося досягти: щоб сусідці не підключили знову газ.

"Вона ходила по інстанціях, щоб їй знову підключили газ. Вона ж тоді перерізала газовий шланг, коли все це сталося. І хотіла тепер підключити знову. Але жителі нашого під'їзду, і навіть деякі жителі сусідніх під'їздів з нашого будинку підписали відповідну заяву. І, як я розумію, газ їй не підключили", - говорить мешканка будинку Світлана Шевченко, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-боєць АТО погрожував підірвати будинок

Світлана згадує: говорила з небезпечною сусідкою після її лікування. Однак розмови ні до чого не привели. Нині Світлана не може проконтролювати жінку. Навіть соціальні працівники не можуть потрапити в її квартиру.

Юрист Віктор Чевгуз радить людям звертатися до суду, щоб жінку забрали на лікування. Хоча і пояснює, що це буде тимчасове рішення. При цьому юрист підкреслює: в Україні є успішна судова практика примусового відселення небезпечних сусідів.

У Кам'янському на Дніпропетровщині чоловік погрожував підірвати будинок на проспекті Анокшина, 54. Погрози передавав із балкона 4 поверху. Люди, розповідали, що причиною інциденту стали сімейні розбірки.

Зараз ви читаєте новину «Погрожувала підірвати газ: кияни намагаються виселити небезпечну сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути