середа, 21 листопада 2018 18:13

Погрожував фейковою справою: поліцейський попався на хабарі
3

На Київщині  правоохоронці затримали офіцера поліції. Він  вимагав хабар
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
На Київщині  правоохоронці затримали офіцера поліції. Він  вимагав хабар
На Київщині  правоохоронці затримали офіцера поліції. Він  вимагав хабар

21 листопада у Білій Церкві на Київщині правоохоронці затримали офіцера поліції. Він вимагав хабара у розмірі понад 100 тис. грн. Про це повідомляє прокуратура Києва.

"До столичних правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що працівник Білоцерківського відділу поліції Київщини вимагає в нього зазначені кошти. Погрожував у разі несплати притягнути останнього до кримінальної відповідальності за обвинуваченням у збуті наркотичних речовин, чого той насправді не вчиняв", - йдеться у повідомленні.

Хабаря поліцейський отримав у два етапи – перший транш склав 14 тис. грн, а решта суми, 94 тисячі, – другим траншем. Саме під час отримання більшої частини грошей дільничного затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали фейкового поліцейського, який брав хабарі на трасі

"Будучи викритим "на гарячому", правоохоронець намагався втекти, проте був затриманий неподалік місця вчинення злочину", - зазначається у повідомленні.

Затриманому готується повідомлення про підозру в одержанні хабара в особливо великому розмірі. Йому загрожує до 12 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

У Дніпрі співробітники СБУ викрили на хабарі старшого оперуповноваженого підрозділу кримінальної поліції одного з районів міста. Правоохоронці встановили, що майор поліції вимагав 100 тис. грн від місцевого жителя. За зазначену суму чиновник обіцяв не притягати чоловіка до кримінальної відповідальності за нібито зберігання наркотичних речовин. У разі відмови зловмисник погрожував підкинути наркотики під час обшуку житла.

Зараз ви читаєте новину «Погрожував фейковою справою: поліцейський попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути