четвер, 20 червня 2019 12:56

Убивство Дарини Лук'яненко: що кажуть місцеві

Убивство Дарини Лук'яненко: що кажуть місцеві
Дарину Лук'яненко шукали тиждень понад півтисяч людей. Вона зникла в Іванівці серед дорогою до школи. Фото - od.npu.gov.ua

Батьки 22-річного Миколи Тарасова із Іванівки на Одещині знали про вбивство 11-річної Дарини Лук'яненко. У цьому переконані торгівці на місцевому ринку, де працюють рідні загиблої та підозрюваного.

На контейнері Тарасових люди написом висловили своє ставлення. Обурюються, що чоловік навіть брав участь у пошуках. Хоча знав, що на власному подвір'ї нежива Даринка.

"Найстрашніше і найциніцніше, що почались пошуки. І він сам прийшов із пляшкою води, саме вбивця. Пропонував воду, говорив: "Давайте там пошукаємо, давайте там. Це шок", - каже місцевий підприємець Леонід Дучко, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна дівчина зникла на Одещині

У трагедії звинувачують батьків Миколи. Кажуть, того батько виховував дуже жорстко, і він у дитинстві тікав із дому. Згодом мати усім казала, що молодший син на роботі в Одесі. А він 2 роки майже не виходив із хати. Люди не вірять, що батьки не знали про скоєне сином.

"Як це не знали? Запах якийсь - 6 днів дитина там була, і вони не знали… Це нелюди", - каже продавчиня місцевого ринку.

Дарину Лук'яненко шукали тиждень понад півтисячі людей. Вона зникла в селищі серед дня дорогою до школи. Вийти на злочинця допомогло посекундне відтворення пересування Дарини та зібрані докази. У скоєному Микола Тарасов зізнався. Розповів, що душив дівчинку, а потім голу викинув до вигрібної ями. Де заховав тіло дитини, показав сам.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Дарини Лук'яненко: що кажуть місцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути