вівторок, 23 травня 2017 16:12

Вбивство студентки: з'явилися жахливі подробиці

Вбивство студентки: з'явилися жахливі подробиці
Перед вбивством 17-річну Тетяну Маснюк зґвалтували. Затриманий 25-річний таксист каже, що сексом зайнялася добровільно. А потім його "перемкнуло" ФОТО: gazeta.ua

25-річний таксист перед тим, як убити 17-річну студентку юридичної академії Тетяну Маснюк, зґвалтував потерпілу. Мертву дівчину знайшли у лісосмузі в Овідіопольському районі, 21 травня. Таксист намагався приховати сліди злочину. Тому спалив тіло своєї жертви.

Цю інформацію підтвердив головний прокурор Одеської області Олег Жученко, пише "Перший міський".

"Нині тіло загиблої знаходиться в бюро судово-медичної експертизи. Воно сильно обгоріло. Однак сліди механічної асфіксії фахівці виявили. Триває ряд досліджень. Обставини встановлені. Мотив може сказати лише підозрюваний. Зараз із ним працюють правоохоронці. Поки він дає нелогічні свідчення. Чоловік розповів, що дівчина на вулиці зупинила таксі. Дорогою вони розмовляли. Коли виїхали за межі Одеси, вирішили прогулятися. За словами вбивці, дівчина добровільно зайнялася з ним сексом. А потім його "переклинило" і таксист задушив Тетяну. Слідчі не вірять затриманому. Тим часом, перевіряють його на причетність до двох схожих випадків. Більше подробиць в прокуратурі не повідомляють, посилаються на таємницю слідства", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство студентки: однокурсники розповіли про останній вечір дівчини

За останнє десятиліття в Одесі відбулося чимало резонансних вбивств молодих дівчат. Деякі не розкриті до сих пір. У 2009 році в парку Перемоги знайшли тіло працівниці супермаркаету "Наталка". Восени 2010-го обгорілий жіночий труп зі слідами сексуального насильства виявили в Лузанівці. У жовтні 2011-го моторошна трагедія сталася на Водопровідній - спотворене тіло дівчини вбивця повісив на гілку дерева. Перед смертю її теж зґвалтували. За словами поліцейських, у минулому році зникла одна дівчина, в позаминулому - три. В цьому році, крім Тетяни Маснюк, зниклими безвісти вважаються є ще дві молоді жінки.

Студентка Юридичної академії Тетяна Маснюк зникла 18 травня. На її пошуки кинулися близькі і рідні. Вуз пропонував 50 тис. грн за інформацію про дівчину. Згодом її знайшли мертвою в лісосмузі. На підозрюваного вийшли після того, як чоловік намагався зняти гроші з картки першокурсниці. Ним виявився 25-річний водій "Яндекс-таксі". Сам чоловік - уродженець Ананьївського району. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство студентки: з'явилися жахливі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути