середа, 03 січня 2018 12:00

Убивство Ноздровської: що кажуть правоохоронці та донька

Убивство Ноздровської: що кажуть правоохоронці та донька
Правоохоронці вже встановили, як пройшли останні години життя Ірини Ноздровської. .Фото - Facebook

Глава поліції Київської області Дмитро Ценов заявив, що смерть юриста Ірини Ноздровскої, згідно з експертизою, настала за два-три дні до того, як 1 січня знайшли її тіло. Про це він сказав під час зустрічі з ініціативною групою активістів, які вимагають знайти убивць жінки.

"Є тілесні ушкодження, поранення колючим предметом", - повідомив глава поліції Київщини.

За словами Ценова, правоохоронці вже встановили, як пройшли останні години життя Ірини. Подробиць поки що не розголошують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція пообіцяла охорону родичам убитої правозахисниці

Донька убитої адвокатки Анастасія просить не піаритися на загибелі її матері. Впевнена, її убивць знайдуть та покарають.

"Мені прикро, що багато людей намагаються пропіаритися на цій справі. Прикро, коли мені кажуть, що мама заслужила це. Прикро чути в свою сторону глузування і зловтіху, читати "яка це сімейка". Знаєте, я бажаю всім, хто це говорить, пережити те, що переживаю я. Нехай всі винні захлинутися кров'ю моєї мами! Я не зламаюся, не дочекаєтеся!! Я буду сильною заради мами. Спасибі величезне людям, які мене підтримують, тим, хто дійсно співчуває, а не з корисливих цілей! А тваринам, які це зробили, бажаю таких мук, щоб вони самі молили про свою смерть! Справедливість візьме гору", - написала у Facebook Анастасія Ноздровська.

Окрім справи про загибель сестри Світлани Сапатинської, Ірина Ноздровська займалася ще двома гучними справами. По одній із них правниця також отримувала погрози.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Ноздровської: що кажуть правоохоронці та донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути