Ексклюзиви
пʼятниця, 02 червня 2017 14:20

У нападника на Осмаєва був паспорт загиблого 16 років тому чоловіка

У кілера, який намагався вбити командира батальйону імені Дудаєва Адама Осмаєва, був підробний паспорт, виписаний на ім'я мертвого чоловіка.

"Громадянин Антипов Олександр Венусович раптом вирішив стати Дакаром Олександром Венусовичем. Він прописаний в Одесі на вулиці Чернишевського. У тому ж будинку живе його брат Антипов Олег Венусович. Останній, побачивши паспорт, заявив, що на фотографії не його брат. А справжній Антипов Олександр Вінтусович був убитий 22 червня 2001 року", - повідомляє "Страна".

Автор: Страна
  Кілер, який стріляв у Адама Осмаєва, прикривався паспортом чоловіка, якого вбили в 2001 році
Кілер, який стріляв у Адама Осмаєва, прикривався паспортом чоловіка, якого вбили в 2001 році

Кілер за підробними документами зміг оформити український паспорт. У ЗМІ вже з'явилися повідомлення, що на фотографії в паспорті зображений відомий пітерський бандит чеченського походження Артур Денісултанов-Курмакаєв на прізвисько Дінго. 2009 року він вбив у Відні екс-охоронця Кадирова, коли той звинуватив президента Чечні у тортурах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про стан поранених Осмаєва та його кілера

1 червня Аміна Окуєва разом із чоловіком Адамом Осмаєвим їхали у власному автомобілі на інтерв'ю із журналістом французького видання Le Monde Алексом Вернером. Домовилися зустрітися на вул. Кирилівській у Подільському районі столиці. О 16:49 чоловік, який представився журналістом, розстріляв Окуєва із пістолета "Глок". У відповідь Аміна Окуєва відкрила вогонь з пістолета Макарова. До приїзду "швидкої" вона змогла зупинити кровотечу у чоловіка за допомогою препарату целокс, який завжди має із собою. Поранених у важкому стані забрали до міської лікарні №17.

Зараз ви читаєте новину «У нападника на Осмаєва був паспорт загиблого 16 років тому чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути