Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2014 16:00

Тупість російських агресорів: Переробили безпілотник, але бірки не зняли — Тимчук
2

Фото: facebook.com/dmitry.tymchuk

Після того, як українські держструктури стали отримувати і демонструвати світові вал доказів того, що Росія забезпечує терористів в Донбасі зброєю і технікою, Москва стала обережнішою. Однак у силу розумової обмеженості агресорів це виходить далеко не завжди вдало.

Про це у Facebook пише військово-політичний експерт Дмитро Тимчук.

"Приклад - один із збитих українськими військовими у зоні АТО російських БПЛА, який продемонстрували координаторам групи "ІС" наші фахівці, які працюють у зоні проведення операції "по темі" безпілотників. Ми не втрималися від спокуси сфотографувати це свідчення російської "конспірації".

Зокрема, щоб уникнути ідентифікації БПЛА, взятий за основу російський безпілотник типу "Орлан" зазнав конструктивної переробки - було змінене хвостове оперення апарату. Також зі всіх вузлів і деталей БПЛА було прибране маркування. Спробуй доведи, що це російський апарат.

Але от невдача: основний парашут для виконання посадки на безпілотник залишився з бірочкою. На якій вказаний виробник: компанія ParAAvis, м.Москва (дана компанія - виробник широкого спектру парашутів різного типу і призначення, зареєстрована за адресою Росія, Москва, вул. Вербова, 8).

Це ж треба було так намагатися приховати сліди злочину, щоб проколотися на такій дрібниці. Дивно, що при такому інтелектуальному потенціалі російських агресорів їхні БПЛА взагалі в повітря піднімаються", написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Тупість російських агресорів: Переробили безпілотник, але бірки не зняли — Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути