Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 17:18

Тіло бійця АТО знайшли в Києві

Тіло бійця АТО знайшли в Києві
У Києві на залізничному вокзалі знайшли труп військовослужбовця з Чернівецької області Віталія Вяльцева. Фото - Кавполит

У Києві на залізничному вокзалі знайшли труп військовослужбовця з Чернівецької області Віталія Вяльцева.

За словами військового комісара Чернівецької області Володимира Шведюка, на тілі загиблого були побої, передає "Молодий Буковинець".

"Військовослужбовець позавчора, 10 березня, знайдений мертвим на залізничному вокзалі в Києві з ознаками побиття. Він був у відпустці в Погорілівці Заставнівського району і повертався на ротацію. Тобто він не загинув під час бойового завдання, як повідомили волонтери", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського військовослужбовця знайшли вбитим біля власного будинку

За словами комісара, Вяльцев призивався з міста Кіцмань, проживав у селі Погорілівка, де і був у відпустці, служив у десятій бригаді під Попасною Луганської області. Батьків у нього не було, тільки сестра. Залишилося двоє дітей.

"На жаль, військовослужбовець не доїхав до своєї бригади. До Києва поїхала його колишня дружина на впізнання. Зараз тривають слідчі дії. Коли доставлять тіло, ще невідомо", - уточнив Шведюк.

В Одеській області вбито військовослужбовця Військово-морських сил ЗС України Арслана Шейхіва. Трагедія сталася в с.Егоровка Роздільнянського району.

Зараз ви читаєте новину «Тіло бійця АТО знайшли в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути