понеділок, 20 травня 2019 16:25

Телефонного "мінера" спіймали, коли він ще не встиг покласти слухавку

  До місця, яке начебто заміноване, приїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, газова служба, бригада швидкої медичної допомоги, кінолог
До місця, яке начебто заміноване, приїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, газова служба, бригада швидкої медичної допомоги, кінолог

Сьогодні, 20 травня, львівські патрульні затримали псевдомінера, коли він ще тримав у руках телефонну слухавку та повідомляв про "замінування" приміщення на вулиці Залізничній.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

"Диспетчер продовжила говорити з заявником і паралельно сповістила про подію екіпажеві патрульної поліції. Патрульні, які були неподалік, поїхали до таксофона, звідки здійснювався дзвінок. Там виявили чоловіка, який ще не встиг закінчити розмову", - йдеться у повідомленні.

Особу встановили у базі даних. Ним виявився 23-річний львів'янин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка "замінувала" залізничний вокзал, бо не встигла на потяг

До місця, яке начебто заміноване, приїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, газова служба, бригада швидкої медичної допомоги, кінолог.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. Стаття передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.

  Псевдомінером виявився 23-річний львів’янин
Псевдомінером виявився 23-річний львів’янин

Працівники поліції перевіряли інформацію про "замінування" 10 об'єктів в Одесі. До поліції надійшло повідомлення, що готелі міста заміновані.

Зараз ви читаєте новину «Телефонного "мінера" спіймали, коли він ще не встиг покласти слухавку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути