Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2018 18:10

Таємний бункер-нарколабораторію викрили правоохоронці

Таємний бункер-нарколабораторію викрили правоохоронці
В одному із сіл Вишгородського району на Київщині, на території колишнього підприємства з переробки деревини, діяла лабораторія із виготовлення метадону та амфетаміну. Також співробітники спецслужби також вилучили зброю. Фото - СБУ

В одному із сіл Вишгородського району на Київщині, на території колишнього підприємства з переробки деревини, діяла лабораторія із виготовлення метадону та амфетаміну. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

"Ділки облаштували виробництво у спеціально побудованому бункері, площею майже 140 квадратних метрів, на глибині 4 метри", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків в лабораторії правоохоронці виявили майже 1 кг метадону, 0,5 кг амфетаміну, 500 рослин "коки", які зловмисники планували використати для синтезу у виготовленні кокаїну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція "накрила" нарколабораторію на орендованій квартирі

Співробітники спецслужби також вилучили зброю - автоматичний пістолет "Стєчкіна", пістолет-кулемет Дегтярьова, два автомати Калашникова, підствольний гранатомет, 17 гранат ВОГ та РГД, протитанкову міну із запалом та 200 набоїв різного калібру.

На місці правоохоронці затримали одного із зловмисників – жителя Київської області, йому оголошено про підозру. Встановлюються інші особи, які причетні до протиправної діяльності.

Працівники СБУ затримали двох громадян, які у лабораторних умовах вирощували марихуану, у них вилучили 500 кущів. Лабораторію вони облаштували на території приватного домоволодіння та садибної ділянки одного зі зловмисників. Свою продукцію зловмисники розповсюджували в столиці та області через відпрацьовану мережу.

Зараз ви читаєте новину «Таємний бункер-нарколабораторію викрили правоохоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути