понеділок, 10 вересня 2012 15:12

Син закарпатського депутата збив насмерть пенсіонерку

Син закарпатського депутата збив насмерть пенсіонерку
57-річна жінка від отриманих травм померла. Фото: podrobnosti.ua

Вчора вранці в Ужгороді сталася аварія. 22-річний студент Ужгородського національного університету на пішохідному переході наїхав на пенсіонерку. 57-річна жінка від отриманих травм померла.

На багатьох сайтах з'явилася інформація, що за кермом "Мерседесу", причетного до ДТП, був син депутата Закарпатської обласної ради від партії "Єдиний Центр", головного лікаря обласного наркологічного диспансеру Василя Кручаниці.

У розмові з кореспондентом Gazeta.ua Василь Кручаниця підтвердив, що його 22-річний син Іван причетний до ДТП. Однак, більш детально розповідати про обставини автопригоди відмовився, посилаючись на те, що наразі триває слідство.

Начальник обласного відділу ДАІ Михайло Бойчук повідомив, що справа перебуває на розслідуванні у міському відділі міліції. Однак, з'ясувалося, що звідти її вже передали до обласного управління МВС.

"Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи, триває слідство. Більше інформації стане відомо тільки або сьогодні ввечері, або завтра вранці. Що стосується водія "Мерседесу", то він перебуває у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні", - повідомила прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Ганна Валюк.

Тим часом, стало відомо, що автоаварія за участю сина депутата сталася в суботу вранці на вулиці Грушевського поблизу магазину "Океан". Кажуть, що "Мерседес" їхав на великій швидкості й на пішохідному переході наїхав на жінку, яка в той час переходила дорогу. Пенсіонерку у важкому стані доставили до лікарні, однак, від отриманих травм вона померла.

Зараз ви читаєте новину «Син закарпатського депутата збив насмерть пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути