понеділок, 29 жовтня 2018 20:12

Суд прийняв рішення щодо вбивці власних дітей

Суд прийняв рішення щодо вбивці власних дітей
Дарницький районний суд Києва заарештував Катерину Бабкіну. Її підозрюють у вбивстві власних дітей. Фото - rbc.uaЇхні тіла

Дарницький районний суд Києва заарештував Катерину Бабкіну. Її підозрюють у вбивстві власних дітей. Їхні тіла вранці 28 жовтня виявили в озері Срібний Кіл у Києві. Відповідне рішення суд прийняв сьогодні, 29 жовтня.

"Застосувати відносно підозрюваної Катерини Бабкіної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без встановлення застави", - зазначила суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла відомстити: страшні подробиці вбивства матір'ю дітей в Києві

Термін утримання під вартою Бабкіної починається з моменту її затримання 27 жовтня.

Інформація про зникнення 5-річного хлопчика та 6-річної дівчинки надійшла ввечері 26 жовтня від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходила на зв'язок. Зниклу жінку за орієнтуванням виявили наступного дня на трасі Київ - Чернігів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний Кіл на території Дарницького району столиці та намагалася покінчити із собою.У воді біля берега правоохоронці виявили носову хустинку та декілька цукерок, які, ймовірно, належали зниклим дітям. А зранку наступного дня водолази виявили тіла втоплених дітей.

Зараз ви читаєте новину «Суд прийняв рішення щодо вбивці власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути