четвер, 11 квітня 2013 11:17

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Стосовно Коршунової, яка вдарила Ландіка графином, припинили кримінальне провадження

Стосовно Коршунової, яка вдарила Ландіка графином, припинили кримінальне провадження
Марія Коршунова. Фото: lb.ua

Ленінський райвідділ міліції Луганська припинив кримінальне провадження щодо моделі Марії Коршунової, розпочате в грудні 2012 року за заявою депутат Романа Ландіка про нанесення тілесних ушкоджень, повідомив адвокат Коршунової Володимир Раков.

Дану інформацію також підтвердили в прес-службі прокуратури Луганської області.

Кримінальне провадження було розпочато за ст.125 КК України.

Про відкриття кримінального провадження стало відомо 10 квітня 2013 року. Адвокат Коршунової зазначив, що захист Ландіка "скористався змінами до КПК України". Ландік написав заяву в міліцію, і відповідно з новим КПК України факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. "Однак Марію Коршунову не повідомляла про підозру", - зазначив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скористався змінами до КПК. Побита Ландіком модель не знала, що на неї завели справу

На думку адвоката, у ЗМІ з'явилося повідомлення про відкриття кримінального провадження проти Коршунової з зв'язку з тим, що в четвер, 11 квітня, у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, як очікується, буде розглянута касаційна скарга Р.Ландіка на рішення апеляційного суду Луганської області.

Як повідомлялося, 4 липня 2011 вночі в ресторані "Баккара" в Луганську Ландік побив Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Ландік був затриманий в Краснодарі (РФ). 11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня про видачу Україні Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Стосовно Коршунової, яка вдарила Ландіка графином, припинили кримінальне провадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути