вівторок, 20 лютого 2018 10:11

"Стало ніяково, що приземлилися": український літак розвернули на півдорозі

"Стало ніяково, що приземлилися": український літак розвернули на півдорозі
Літак, що виконував рейс "Київ - Херсон", розвернули на півдорозі. Фото: odessamedia

Авіарейс "Київ-Херсон", що здійснювала українська компанія, розвернули на половині дистанції. Літак здійснив аварійне приземлення у Борисполі.

Про це у Facebook повідомила одна з пасажирок лайнера - заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд.

Маленький Embraer ледве тягнув до злітної смуги. Поміж молитвами, під тужливе завивання двигуна, думала про національного авіаперевізника. Думала про пілотів, про їхню відповідальність і здоров'я. Про життя, яке ми ретельно плануємо, а воно може перестати бути - поза нашими планами", - зазначила Сироїд.

За словами пасажирки, "приземлення було буквальним". На її питання до стюардес про причину такої посадки, бортпровідниці відмахнулися шаблонною фразою "З технічних причин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Алясці голий пасажир змусив літак повернутися в аеропорт

"Я попросила уточнити у пілотів. Після повернення з кабіни дівчина відтараторила "Несправність-системи-кондиціювання-допобачення!" І стало геть сумно і за перевізника, і за пілотів із стюардесами. Сум поглибився в аеропорту. В залі домашніх рейсів зачинено все, навіть будка з водою. На прохання відчинити, відповідь у кращих традиціях совка: "Ви ще не приземлилися, а вам вже їсти давай!" І людям стало навіть якось ніяково, за те що приземлилися", - додала Оксана Сироїд.

Наприкінці січня пілот легкомоторного літака здійснив аварійну посадку на швидкісній автомагістралі в Південній Каліфорнії. У літака відмовив двигун, через що він не зміг долетіти до найближчого аеропорту. У момент зупинки двигуна авіалайнер перебував над океаном.

Зараз ви читаєте новину «"Стало ніяково, що приземлилися": український літак розвернули на півдорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути