четвер, 09 листопада 2017 15:26

Стало відомо, куди після суду поїхав Геннадій Дронов

Стало відомо, куди після суду поїхав Геннадій Дронов
Геннадій Дронов готовий оскаржити рішення суду про утримання під вартою протягом 42 днів. Фото - Прямий

Другого підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові 49-річного Геннадія Дронова після засідання суду повезли до ізолятора тимчасового тримання. А звідти — до Харківської установи виконання покарань №27, де вже понад 20 днів перебуває водійка автомобіля Lexus Олена Зайцева. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив адвокат Дронова Сергій Перепелиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Дронова повідомив цікаву подробицю про світлофор

"В яких умовах там перебуває мій клієнт — я поки що не знаю. Він потребує стаціонарного лікування. Однак аби потрапити хоча б у тюремну медчастину потрібен час. То довга процедура. Прокуратура звинуватила його у симуляції. Хоча та ж судово-медична експертиза, яку вони в суді пред'явили, підтверджує поставлений раніше діагноз", - каже адвокат.

Дронов оскаржуватиме рішення Київського суду про утримання під вартою. Якщо апеляційний суд залишить його без змін - позиватиметься до Європейського суду з прав людини.

Водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова звинуватили у порушенні правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі кількох людей. Він не визнає себе винним у скоєнні аварії. Каже, що був зосереджений на пішоходному переході і не очікував появи іншого авто на перехресті на заборонений сигнал світлофора. 9 листопада Київський суд Харкова обрав йому запобіжний захід - 42 дні під вартою без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, куди після суду поїхав Геннадій Дронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути