Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 15:42

Собака допоміг знайти вбивцю жінки

Собака допоміг знайти вбивцю жінки
Знайти вбивцю допоміг службовий собака Альма Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпропетровській області чоловік пограбував і вбив 71-річну пенсіонерку. Знайти вбивцю допоміг службовий собака. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області.

"Злочин стався 14 вересня близько 01:00 у селі Новомиколаївка Дніпровського району. Від отриманих ножових поранень у груди та шию потерпіла померла на місці. Після нападу чоловік забрав з будинку особисті речі вбитої та втік з місця злочину", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собака вистрибнув у вікно, коли дізнався про смерть господині

Поліцейські встановили та затримали злочинця. Для підтвердження причетності чоловіка до скоєння вбивства до розслідування злочину залучили кінолога зі службовим собакою – німецькою вівчаркою Альмою. Під час вибірки з групи людей собака показала на 47-річного мешканця міста Дніпро. Крім цього, у підозрюваного знайшли речі та одяг потерпілої.

Чоловіка затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Максимальне покарання, яке може отримати вбивця — довічне позбавлення волі.

У Херсоні собака врятував від смерті свого власника, який намагався накласти на себе руки. У квартирі на вулиці Карбишева сталася сварка між подружньою парою. Дружина пішла спати, а її 37-річний чоловік близько 02:00 здійснив спробу повіситися на балконі.

Зараз ви читаєте новину «Собака допоміг знайти вбивцю жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути