вівторок, 14 листопада 2017 16:17

Смертельна ДТП у Києві: правоохоронець відмовляється свідчити

Смертельна ДТП у Києві: правоохоронець відмовляється свідчити
На місці події Володимир Найда, водій автомобіля Mazda відмовився пройти аналіз на вміст алкоголю в крові. Поїхав до лікарні під супроводом трьох адвокатів та батька. Його керівництво вимагатиме, аби слідство було максимально прозорим. Фото - УНН

Співробітник київського сервісного центру при МВС Володимир Найда , який є учасником смертельної ДТП на Стеценка у Києві, відмовився від надання свідчень через свій стан здоров'я.

Найда затриманий та чекає обрання міри запобіжного заходу в ізоляторі тимчасого тримання. Про це сказав начальник ГУ НП у місті Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронець скоїв смертельну ДТП на чужому авто

"Затриманий відмовляється від надання свідчень, посилаючись на свій стан здоров'я. Його було також доставлено до лікарняного закладу, обстежено", - сказав він.

13 листопада на вулиці Стеценка у Подільському районі столиці зіткнулися три автомобілі. За попередніми даними, водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Mitsubishi та Nissan. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, а водій із тілесними ушкодженнями був госпіталізований. На місці події Володимир Найда, водій автомобіля Mazda, відмовився пройти аналіз на вміст алкоголю в крові. Поїхав до лікарні під супроводом трьох адвокатів та батька. Його керівництво вимагатиме, аби слідство було максимально прозорим.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП у Києві: правоохоронець відмовляється свідчити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути