Ексклюзиви
субота, 03 серпня 2019 12:50

Смерть через гнилі помідори: син фермера одним ударом убив односельця

Смерть через гнилі помідори: син фермера одним ударом убив односельця
На Миколаївщині син фермера одним ударом убив односельця, який приїхав до них по безкоштовні помідори. Фото - ТСН

На Миколаївщині 23-річний Іван Муренко вбив 47-річного односельця, який приїхав до них взяти безкоштовно помідори. Конфлікт виник, бо овочі нібито були зіпсовані.

За словами фермера Миколи Муренка, у нього з односельцем була домовленість, що забере неліквідні овочі. Але на зустріч приїхав п'яний. Захотів нарвати помідорів із грядок та отримав відмову. На захист фермера і став його син.

"Що, не можна з десяток відер? Почав на мене лізти: "Я тебе заріжу", – розповідає Муренко, передає ТСН.

Потім, кажуть, Павло поїхав до бару, знову випив і викликав сина фермера на розбірки. Коли той приїхав – першим кинувся на нього. Але у тестя загиблого своя правда. Каже - це фермер прислав свого сина до бару і саме той почав бійку. Незважаючи навіть на дружину Павла, яка встала між ними. Від одного удару Павло впав мертвий. Син фермера намагався його відкачати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В центрі Одеси охоронець одним ударом вбив клієнта клубу. Трагедія потрапила на відео

У селі підозрюють, що кривдник Павла залишиться непокараним. Адже у поліції вже, попри свідчення очевидців, кажуть - чоловіка не били, а просто відштовхнули.

"23-річний хлопець відштовхнув чоловіка, той впав на землю та перестав подавати ознаки життя. Тіло направлено на судмедекспертизу, після якої буде встановлена остаточна причина смерті", – каже прес-офіцер ГУ НП в Миколаївській області Антоніна Лашта.

Місцеві кажуть – це не перша бійка, з якої сина фермера виходить непокараним.

Нині чоловіка затримали. Йому інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Дружина та діти Павла готуються до похорону.

На Одещині 40-річна жінка вбила сусіда. Пояснила, що не знаходила з ним спільної мови. Серед ночі схопила ніж і пішла до чоловіка додому. Зайшла до незачиненого будинку і, поки господар спав, завдала йому кілька смертельних ударів. Від шуму прокинулася співмешканка 40-річного потерпілого, що спала поряд із ним. Перелякана жінка побігла по допомогу, а нападниця втекла.

Зараз ви читаєте новину «Смерть через гнилі помідори: син фермера одним ударом убив односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути