пʼятниця, 13 листопада 2020 17:09

Школяр знущався з вчителя - відповідатимуть батьки

Школяр знущався з вчителя - відповідатимуть батьки
В одній зі шкіл Лановецького району Тернопільської області учень 8-го класу влаштував булінг проти вчительки Фото: unn.com.ua

В одній зі шкіл Лановецького району Тернопільської області учень 8-го класу влаштував булінг проти вчителя.

За зухвалу поведінку підлітка відповідальність понесуть батьки, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сказав, що вб'є": школяр жорстоко побив однолітка

"Восьмикласник неодноразово зривав урок. Педагог намагався зупинити свавілля, закликав учня бути чемним й сумлінним, неодноразово скаржився дирекції та батькам. У справу втрутилися працівники ювенальної превенції. За фактом задокуметованого адмінправопорушення вчиненого неповнолітньою особою, штраф сплачуватимуть його батьки", - сказано в повідомленні.

У поліції додали, що булінг, внаслідок якого могла бути чи була заподіяна шкода психічному чи фізичному здоров'ю, тягне за собою накладення штрафу від 850-1,7 тис. грн. Якщо цькування вчиняється групою осіб або повторно протягом року, то штраф становитиме від 1,7 тис. грн до 3,4 тис. грн.

У селі Гнатків Вінницької області вчителька місцевої школи 46-річна Світлана Олійник померла від інсульту після сварки з батьком однієї школярки. Чоловік влаштував у школі розбірки через нібито грубе ставлення до його доньки. Однак, рідні педагога переконують, що конфлікт зі школяркою був вичерпаний задовго до того.

Зараз ви читаєте новину «Школяр знущався з вчителя - відповідатимуть батьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути