середа, 26 лютого 2020 14:44

Школярі знайшли в ставку мертвого чоловіка

Школярі знайшли в ставку мертвого чоловіка
Біля ставка берег піднімається дуже круто

35-річний Сергій Погорілий утопився в Кам'янці Черкаської області. Тіло утопленого дістали рятувальники з Писарського ставка, що в райцентрі, в четвер, 20 лютого. За попередніми даними стався нещасний випадок.

– До нас звернулася дружина покійного, – розповідає слідчий поліції Євген Бурімов. – Казала, що з середи, 19 лютого, чоловік не виходить на зв'язок і навіть проігнорував її день народження. Ми почали переглядати відеокамери, що встановлені в місті. Побачили, що Сергій розпивав спирті напої разом зі своїм товаришем в одному із магазинів Кам'янки. Близько 22 години піднявся й пішов додому. Товариш залишився пиячити.
Наступного дня пошуки тривали. Тіло утопленого побачили діти із місцевої спортивної школи "Атлант" і викликали поліцію й рятувальників.

– Тіло дістали з води близько 15 години в четвер, 20 лютого, – продовжує Бурімов. – Видимих ознак насилля на ньому не було. Одяг був застебнутий, мобільний телефон і картка залізничника – на місці. Того ж дня утопленика відвезли до Сміли на судово-медичну експертизу. Остаточні результати будуть за місяць-два. Лікар, який попередньо освідчував тіло, написав, що видимих ознак насильницької смерті не виявлено. Однак за попередніми даними можна зробити припущення, що сталося. Ми побачили сліди покійного на ґрунтовій дорозі поблизу ставка. У цьому місці вона круто піднімається вгору під кутом 45%. Було видно, що чоловік послизнувся і сповз у ставок, де втопився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус ні до чого. На Черкашині від пневмонії померла 28-річна жінка-медик

Сергій Погорілий вчився в Миколаєві на залізничника. Звідти повернувся в рідну Кам'янку. Важко переживав смерть матері, яку недавно поховав. З горя почав пити горілку. У нього залишився 10-річний син від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Школярі знайшли в ставку мертвого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути