Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 11:32

Школяр влаштував криваву розправу над сусідами
3

У Павлограді на Дніпропетровщині неповнолітній із ножем напав на сусідів. 4-річна дитина та її батько загинули, матір дитини медики врятували
Фото: Павлоград.dp.ua
У Павлограді на Дніпропетровщині неповнолітній із ножем напав на сусідів. 4-річна дитина та її батько загинули, матір дитини медики врятували
У Павлограді на Дніпропетровщині неповнолітній із ножем напав на сусідів. 4-річна дитина та її батько загинули, матір дитини медики врятували

У Павлограді на Дніпропетровщині неповнолітній із ножем напав на сусідів. 4-річна дитина та її батько загинули, матір дитини медики врятували. Про це повідомляє Павлоградський відділ поліції.

"До поліції зателефонував чоловік, який йшов повз приватного будинку і почув крик про допомогу. Зайшовши в двір, він побачив в калюжі крові жінку, яка сказала, що в будинку ріжуть її дитину. Поліцейські приїхали на місце і побачили страшну картину: труп господаря будинку, його закривавлену дружину і всередині будинку - дитину з численними колото-різаними ранами. "Швидка" доставила потерпілих до реанімації міськлікарні №4. Жінку вдалося врятувати, а 4-річна дитина померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили хід подій. Коли у двері будинку постукали - господар відчинив і отримав удар ножем. На шум вибігла дружина, яку вбивця поранив тим же ножем. Розбивши вікно, хлопець заліз у кімнату і напав на сплячу дитину.

Після розправи над сім'єю з місця злочину втік. На пошуки зловмисника задіяли весь особовий склад відділу поліції. Особу нападника встановили та затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий зарізав поліцейського і його дружину

Відомо, що підозрюваний - учень 11 класу школи №3, раніше мав проблеми з законом. Коли розбивав вікно — поранився, тому поїхав у найближчу лікарню, пише Павлоград.dp.ua з посиланням на власні джерела.

Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину і мотив. За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Сьогодні, 13 березня, школяреві обиратимуть запобіжний захід. Також сьогодні поховають загиблих - дитину і його батька.

У Хмельницькому зарізали 29-річну Зою Марущак та її 5-річного сина Михайла. Напали у квартирі по вул. Львівське шосе, 47/1.

Зараз ви читаєте новину «Школяр влаштував криваву розправу над сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути