Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2014 08:15

Сили АТО зімкнули кільце і просунулися вглиб території, яку контролюють терористи

Сили АТО зімкнули кільце і просунулися вглиб території, яку контролюють терористи
Фото: 24tv.ua

Члени незаконних збройних формувань в ніч на п'ятницю з "Граду" і мінометів здійснили обстріл позицій українських силовиків у зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Терористами здійснені мінометні обстріли блок-постів сил АТО поблизу н.п.Смоляніново і Муратово (обидва - Луганська обл.). Втрат серед військовослужбовців немає. Був відкритий у відповідь вогонь", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook в п'ятницю вранці.

Водночас, з ракетних систем залпового вогню "Град" бойовики обстріляли позиції сил АТО на території Луганського аеропорту. Обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців.

"Скоєно напад диверсійної групи на колону сил АТО поблизу н.п. Капітанове (Луганська обл.). Втрат з нашого боку немає. Відповідь вогнем знищено мінімум 3 диверсанта", - розповів Тимчук.

Він також зазначив: "З автоматичної стрілецької зброї і гранатометів обстріляний блок-пост сил АТО поблизу н.п. Максимільянівка (Донецька обл.). Дані по втратах уточнюються".

"Сили АТО здійснили перегрупування, зімкнувши кільце і просунувшись вглиб території, умовно контрольованої терористами, на 10-15 км. На зайнятій території проводиться інженерне обладнання місцевості", - підсумував Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО зімкнули кільце і просунулися вглиб території, яку контролюють терористи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути