пʼятниця, 30 липня 2021 11:38

Сім'я поїхала на море й зникла

На Вінниччині поліцейські розшукують сім'ю, з якою рідні втратили зв'язок.

48-річна Оксана Казьмін, 34-річний Володимир Казьмін і син 4-річний Микита проживають у селі Яришівка. Можуть пересуватися на автомобілі BMW чорного кольору на іноземній реєстрації, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: vn.npu.gov.ua
  На Вінниччині  розшукують сім'ю  - Оксану та Володимира Казьміних, які зникли разом із сином 4-річним Матвієм. Родина начебто планувала поїздку на море
На Вінниччині розшукують сім'ю - Оксану та Володимира Казьміних, які зникли разом із сином 4-річним Матвієм. Родина начебто планувала поїздку на море

"Повідомлення про зникнення подружжя і 4-річного сина надійшло до районного управління поліції 27 липня", - ідеться в повідомленні.

Усіх, хто має інформацію про місце перебування розшукуваних, просять повідомити за телефонами: 102, 098 304 02 70 або 097 946 13 77.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість днів пошуків: безслідно зник неповнолітній

Востаннє камери відеоспостереження зафіксували авто подружжя на Житомирській трасі, пише Сьогодні. Сім'я нібито виїхала на море. Старша донька Оксани повідомила в поліцію, що не може зв'язатися з матір'ю.

Автор: vn.npu.gov.ua
  Родина може  пересуватися на автомобілі BMW чорного кольору на іноземній реєстрації,
Родина може пересуватися на автомобілі BMW чорного кольору на іноземній реєстрації,

"Донька повідомила, що сім'я мала намір поїхати на море в Одеську область на відпочинок", – розповіла речниця управління поліції у Вінницькій області Анна Олійник.

За словами друзів родини, зараз заблоковані навіть їхні сторінки в соцмережах. Дехто вважає, що зникнення пов'язано з роботою Володимира - він 10 років займається обміном валют. Мовляв, він міг мати із собою велику суму або "зникнути" через борги.

"Це одна з головних версій зникнення, що родина має великі боргові зобов'язання. І щоб не платити, можуть переховуватися", - зазначила речниця поліції Вінницької області додавши, що правоохоронці мають декілька версій.

На Львівщині вісім років розшукують зниклу Надію Савчук із міста Стрий. Вона 13 квітня 2013-го о 20:30 вийшла з дому й не повернулася. На той час дівчині було 18 років. До сьогодні про її долю нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я поїхала на море й зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути