понеділок, 25 серпня 2014 11:02

СБУ схопила терориста, який "зливав" інформацію про дислокацію українських військ

СБУ схопила терориста, який "зливав" інформацію про дислокацію українських військ

Служба безпеки України в суботу, 23 серпня, затримала у місті Красний Лиман (Донецька обл.) бойовика "ДНР" - громадянина України, який передавав дані про дислокацію та переміщення українських військових.

Як повідомляє в понеділок прес-центр СБ України, зокрема, вказаний громадянин "інформував терористів щодо маршрутів пересування і озброєння блокпостів і патрулів сил АТО у місті Красний Лиман".

Встановлено, що під час звільнення Слов'янська, Артемівська, а також знешкодження бойовиків в містах Зугрес, Торез, смт. Кіровське Донецької області, затриманий збирав і передавав дані про чисельність особового складу, види озброєння, кількості і стан військової техніки ЗС України та Нацгвардії.

"Також він безпосередньо брав участь у збройних нападах на українських військових у складі диверсійно-розвідувальної групи. Після втечі його соратників диверсант, виконуючи завдання терористів, залишився в тилу і під виглядом мирного жителя збирав розвідувальну інформацію, яку бойовики "ДНР" використовували для нападів на українських військових, нанесення ударів по колонах бронетехніки", - відзначили в українській спецслужбі.

Зараз тривають оперативно-слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «СБУ схопила терориста, який "зливав" інформацію про дислокацію українських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути