четвер, 21 грудня 2017 16:43

СБУ піймала ще одного російського "крота"

СБУ піймала ще одного російського "крота"
СБУ викрила свого підполковника в роботі на спецслужби Росії. Фото - PMG.ua

Служба безпеки України викрила у протиправній діяльність підполковника СБУ, який працював на спецслужби Російської Федерації. Про це заявив заступник начальника головного слідчого управління Віталій Маяков.

"Встановили, що підполковник передавав службову інформацію представникам країни-агресора. Він також надавав спецслужбам РФ допомогу у проведенні розвідувально-підривної діяльності на шкоду національній безпеці України", - кажуть у прес-центрі СБУ.

За словами Маякова, досудове розслідування триває.

"Саме в ці хвилини проводиться документування протиправної діяльності ще одного громадянина України, який діяв на шкоду національним інтересам на користь російських спецслужб. На жаль, ним виявився наш співробітник у званні підполковника", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співпраця з Кремлем: затримали високопоставленого чиновника Кабміну

Під час обшуків за місцями постійного та тимчасового проживання зловмисника співробітники СБ України виявили ноутбуки і планшети з доказами листування та передачі інформації російським спецслужбам. Також вилучили пістолет "ТТ", 2 гранати Ф-1 та понад 700 набоїв різного калібру.

20 грудня ввечері служба безпеки України затримала заступника керівника протоколу прем'єр-міністра України Станіслава Єжова. Він нібито шпигував на користь РФ. Йому одразу оголосили підозру у вчиненні злочину і відвезли в слідчий ізолятор.

Зараз ви читаєте новину «СБУ піймала ще одного російського "крота"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути