Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2018 08:19

"Сармата" скоро прикінчать" - активіст перед загибеллю отримував погрози

"Сармата" скоро прикінчать" - активіст перед загибеллю отримував погрози
Перед убивством ветерану АТО Віталію Олешку погрожували. Фото - Facebook

Перед убивством ветерану АТО, учаснику боїв за Іловайськ, який пройшов російський полон Віталію Олешку (позивний "Сармат") погрожували. Про це розповів його товариш Андрій Маджаров.

"Це все було в усній формі. Наприклад, є запис телефонної розмови, де місцевий депутат Бердянської міської ради Владислав Кюрчев чітко говорить, що "Сармата" скоро прикінчать, як і його близьких друзів", - сказав він, передає "Апостроф".

За його словами, скоїти вбивство міг хто завгодно, в тому числі і нардеп Олександр Пономарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убитий АТОвець незадовго до смерті опублікував в мережі відео

"Ми вели активні дії щодо його неправильної політики: грабежів міського та обласного бюджетів. Плюс у нього багато підприємств, які не платять податки. У нас була активна громадянська позиція щодо цього депутата. Ми постійно шарпали владу, завдяки прямим ефірам заходили до кабінетів, розкривали всі плани, і показували людям, як чиновники грабують нас і наш бюджет. Крім цього, у Олександра Пономарьова є кілька баз відпочинку, які незаконно побудовано і перегородили проходи до моря. Все сходиться на Олександрові Пономарьову. Але потрібно бути дурнем, щоб конкретно стверджувати, що це тільки його рук справа. У Віталіка після війни на Донбасі на тій стороні також залишилися вороги, тому це міг зробити будь-хто. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи доб'ються істини і справедливості", - припустив він.

Виконавця убивства та його спільників затримали неподалік Мелітополя 31 липня. Їхнє авто зупинили на одному з постів. В убивці впізнали колишнього бійця батальйону "Торнадо" Артема Матюшина.

Зараз ви читаєте новину «"Сармата" скоро прикінчать" - активіст перед загибеллю отримував погрози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути