пʼятниця, 26 травня 2017 19:02

Літак розбився під час випробувального польоту

Літак розбився під час випробувального польоту
Розбився літак Z-37 (Шмель). Пілот загинув на місці ФОТО: vl.npu.gov.ua

Неподалік сіл Радовичі і Тагочин Турійського району Волинської області розбився літак Z-37 ("Шмель". - Gazeta.ua). Внаслідок падіння загинув пілот. Авіакатастрофа сталася 26 травня 2016-го під час випробувального польоту. Літак "Шмель" призначений для обробки полів.

"Поліцейські детально оглянули місце події. З'ясували, що 44-річний житель Рівненської області здійснював випробувальний політ. Близько 21:00 почав падати. Чоловік загинув на місці. Літак згорів. За даними правоохоронців, пілот мав дозволи на керування літаком. Поліція детально з'ясовує всі причини та обставини падіння", – повідомив начальник відділу слідчого управління ГУНП області Юрій Угланов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбився військовий вертоліт, 12 загиблих

Поліція відкрила кримінальне провадження. На відміну від кількох попередніх авіакатастроф на Волині цей випадок не пов'язаний з контрабандою. Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

На Чернігівщині в районі аеродрому "Півці" розбився одномісний літак Cessna-172. Впав на приватному подвір'ї. Загинув пілот. Трагедія сталася сьогодні, 26 травня, близько 14:58.

Зараз ви читаєте новину «Літак розбився під час випробувального польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути