вівторок, 08 травня 2012 11:39

Рівненський школяр заради "Х-фактору" пішов на злочин

Рівненський школяр заради "Х-фактору" пішов на злочин
Андрій зізнався, що хотів потрапити на зйомки шоу "Х-фактор". Фото: itop.net

Два тижні тривали пошуки 14-річного Андрія з райцентру Березне на Рівненщині. Хлопець зник ще 19 квітня - прогуляв уроки в школі і додому не прийшов. Мати обдзвонила усіх його знайомих, пішла шукати сина по вулицях. Однак ніхто його не бачив.

До правоохоронців жінка звернулася вже наступного дня, коли відчаялася знайти Андрія сама.

Неповнолітнього втікача міліціонери випадково знайшли у Харкові. Хлопчина попався на дрібній крадіжці. Вже у відділку з'ясували, що на злочин школяра штовхнув голод. Він витратив всі свої гроші і не мав за що купити їсти.

"5 травня нам подзвонили колеги з Харкова і повідомили, що затримали хлопчика з Рівненщини. Він утік з дому і був дуже схожий на безвісти зниклого Андрія. Щоб знайти хлопця, ми задіяли весь особовий склад райвідділу, навіть внутрішні війська", - каже Наталія Микитюк з Березнівської міліції. – "Школяра шукали по всій області. А виявляється, в цей момент він був на іншому кінці країни".

Андрій зізнався, що хотів потрапити на зйомки шоу "Х-фактор". Напередодні хлопчина бачив по телевізору, що у Харкові проходитиме кастинг співаків. Участі в шоу він брати не збирався, але хотів потрапити в зал глядачем.

"Спочатку хлопець продав свій мобільний телефон. На виручені гроші дібрався до Києва, а звідти уже попрямував до Харкова", - додає Наталія Микитюк. – "Та в багатомільйонному місті дитині було вже не до розваг, бо найбільше хотілося їсти. Школяр познайомився на вулиці з місцевими чоловіками і почав заробляти на хліб крадіжками. Під час однієї такої його і затримали. Нині він перебуває вдома з батьками".

 

Зараз ви читаєте новину «Рівненський школяр заради "Х-фактору" пішов на злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути