Ексклюзиви
неділя, 17 квітня 2022 19:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни на Херсонщині стріляли в школярів, одна дитина померла - очевидці

Росіяни на Херсонщині стріляли в школярів, одна дитина померла - очевидці
У селі Гаврилівка Нововоронцовського району Херсонської області російські загарбники відкрили вогонь по школярах. Фото: nta.ua

У селі Гаврилівка Нововоронцовського району Херсонської області російські загарбники стріляли в школярів. Від поранень одна дитина померла.

Про трагічний випадок повідомив місцевий житель, адміністратор групи "Новини Нововоронцовщини" Дмитро Бурлай у Facebook.

"Вчора (15 квітня. - Gazeta.ua) школярі йшли до магазину, розмовляли телефоном. Рашисти побачили й зробили попереджувальні постріли. Діти перелякалися і почали бігти. Окупанти їх услід почали розстрілювати. Одну дитину поранили. Сьогодні дитина померла", - зазначив він.

Бурлай наголосив, що треба поговорити з дітьми, родичами, сусідами щодо того, як поводитися в разі зустрічі з окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстрілюють позиції ЗСУ й тероризують ракетними ударами - Назаров

"Поясніть, що Збройні сили України знають про проблеми, знають усе про орків. Військові знають свою роботу. Для цивільних головне - безпека й підтримка одне одного", - застеріг він.

Також чоловік розповів про ситуацію на Нововоронцовщині.

"Тривають обстріли. ЗСУ тисне ворога. Не має жодного населеного пункту в нашому районі, яке не потерпало б від бойових дій. Селище вчора знову обстріляли окупанти. Є один загиблий цивільний, у дворі якого під час обстрілу вибухнула міна", - додав Бурлай.

У Херсонській області російські окупанти продовжують готуватися до "референдуму", щоб проголосити так звану Херсонську народну республіку. В Ізюмі росіяни проводять примусову мобілізацію чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни на Херсонщині стріляли в школярів, одна дитина померла - очевидці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути