неділя, 21 січня 2018 15:46

Російські бойовики обстріляли автобус із цивільними, одна людина загинула (оновлено)

Російські бойовики обстріляли автобус із цивільними, одна людина загинула (оновлено)
У Волноваському районі російські бойовики обстріляли цивільних. Фото: відкриті джерела

Державна прикордонна служба з посиланням на очевидців повідомляє про обстріл автобуса в районі смт Оленівка Волноваського району Донецької області.

Про це пише "Інтерфакс-Україна"

"Від осіб, які прямують через лінію розмежування, українським прикордонникам стало відомо про те, що в районі населеного пункту Оленівка двоє цивільних осіб – пасажирів мікроавтобуса постраждали чи то внаслідок обстрілу, чи то ураження осколками від вибуху невідомого вибухового пристрою", – повідомили у відомстві.

"Наразі обставини надзвичайної ситуації з'ясовуються, інформація уточнюється. Прикордонники сповістили представників міжнародних організацій", – йдеться в повідомленні.

Водночас прес-центр штабу АТО заявляє, що автобус із цивільними біля населеного пункту Оленівка в сірій зоні на тимчасово непідконтрольній території був обстріляний бойовиками ОРДО.

"За оперативною інформацією, автобус із цивільними особами був обстріляний бойовиками НЗФ ОРДО. За словами місцевих мешканців, які у цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, внаслідок цих дій одна цивільна особа загинула, ще одна - отримала поранення", - повідомили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як пройшла доба в зоні АТО

Росія анексувала український півострів у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Російські бойовики обстріляли автобус із цивільними, одна людина загинула (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути