понеділок, 06 лютого 2017 16:18

Родичі убитого поліцейськими чоловіка вимагають ексгумації тіла

Родичі убитого поліцейськими чоловіка вимагають ексгумації тіла

Родичі Олександра Цукермана із селища Криве Озеро на Миколаївщині, який загинув від рук поліцейських, вимагають відшкодувати моральний збиток у 1,2 млн грн. А ще хочуть провести ексгумацію його тіла.

Про це повідомив адвокат вдови загиблого Іван Ангелін, передає "Сегодня".

"Свідок, яка була присутня на розтині Олександра, чітко говорить, що в тілі загиблого було чотири кулі, а не дві, як заявляли раніше. У нас є підстави підозрювати, що щось намагаються приховати. Проситимемо про повторну судмедекспертизу. Родичі загиблого вимагатимуть відшкодування морального збитку у 1,2 мільйона гривень – 900 тисяч для вдови загиблого і 300 тисяч для матері", - розповів адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найтрагічніші випадки за участі правоохоронців 2016 року

Сторона захисту клопотатиме про обрання для трьох з чотирьох підозрюваних жорстокішого запобіжного заходу – арешту замість застави.

У ніч проти 24 серпня 2016 року 33-річного Олександра Цукермана із селища Криве Озеро на Миколаївщині на власному подвір'ї побили, а потім застрелили поліцейські. Їх було шестеро: 23-річний Василь Трубаченко, 24-річний Володимир Лемеха, 28-річний Денис Ляхвацький, 26-річний Микола Хоменко, 24-річний Роман Богач та 26-річний Олександр Причипойда. Правоохоронців викликала дружина вбитого. Просила вгамувати п'яного чоловіка. Цукерман помер від гострої внутрішньої кровотечі. На тілі загиблого виявили вогнепальні поранення. Поліцейських затримали. Слідство триває.
Зараз ви читаєте новину «Родичі убитого поліцейськими чоловіка вимагають ексгумації тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути