Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 22:15

Річниця повалення Мубарака: у тисняві на площі Тахрір постраждали 122 людини

Річниця повалення Мубарака: у тисняві на площі Тахрір постраждали 122 людини

Річниця повалення Хосні Мубарака в Єгипті відзначилась тиснявою на площі Тахрір у центрі столиці. Як передає ИТАР-ТАСС, постраждали 122 людини. За інформацією МОЗ, 29 людей з травмами та переломами доставлені в лікарні.

Серед постраждалих була жінка, що знаходилася на останньому місяці вагітності. Її не встигли довезти до лікарні, і вона народила в кареті швидкої допомоги.

За інформацією поліції, тиснява сталася через обвалення однієї з трибун, встановлених на площі напередодні пам'ятної дати. З них виступали представники різних партій і рухів. Платформа покосилася ще вранці і в кінцевому результаті не витримала тиску. Один з постраждалих отримав тяжку травму голови під час падіння з цієї трибуни.

Крім того, серед госпіталізованих виявився єгиптянин, який, намагаючись встановити прапор на мосту Каср-Ен-Ніл, не втримався і впав з висоти в річку. Його врятували, але молодий чоловік наковтався води і в результаті потрапив на лікарняне ліжко.

Через великий наплив людей площа, яка стала символом народного руху і місцем самовираження єгиптян, вже не в змозі вмістити всіх бажаючих - там зібралися десятки тисяч людей. Ситуацію ускладнюють намети і торгові лотки, через які прохід через площу стає надзвичайно складним.

Зараз ви читаєте новину «Річниця повалення Мубарака: у тисняві на площі Тахрір постраждали 122 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути