пʼятниця, 17 січня 2014 14:24

"Регіонала" з Умані застрелили із мисливської рушниці

"Регіонала" з Умані застрелили із мисливської рушниці
Фото: tsn.ua

Наразі на місці вбивства голови правління "Уманьгаз" працюють криміналісти та слідчі, під'їхала машина похоронного бюро, аби вивести труп чоловіка, який застрелив "регіонала" Володимира Мельника, передає кореспондент Gazeta.ua.

Працівників підприємства ще вранці вивели з приміщення. Годину тому, після численних прохань, міліція дозволила їм забрати речі. Дехто з працівників чекає, коли винесуть тіло, але про щось говорити відмовляються.

За офіційною версією прокуратури, нападник - чоловік 1951-го року народження, який працював на підприємстві. "Біля 9-ї ранку надійшло повідомлення, що поранено директора і бухгалтера підприємства "Уманьгаз". Чоловік, озброєний мисливською рушницею, зайшов у кабінет директора та вистрелив йому у голову. Після цього, пішов у бухгалтерію та поранив бухгалтера", коментує заступник прокурора Черкаської області Олег Шмаков.

На деякий час вбивця заблокувався в одній із кімнат. Коли правоохоронці намагалися потрапити туди, аби його затримати, він наклав на себе руки з тієї ж рушниці, з якої вбив Мельника. Головна версія правоохоронців - нападник зробив це через робочий конфлікт із керівником "Уманьгазу".

Тіло самого голови правління забрали до моргу ще вранці. Поранена бухгалтер наразі знаходиться у міській лікарні. За словами медиків, її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, Володимир Мельник є депутатом обласної ради від Партії регіонів, головою міської організації Партії регіонів.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала" з Умані застрелили із мисливської рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути