Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 13:53

"Хлопці були товаришами": подробиці вбивства школяра студентом

"Хлопці були товаришами": подробиці вбивства школяра студентом
На Волині хлопець застрелив школяра. Фото - zbroya.info

Хлопець, який випадково застрелив 16-річного волинянина у селі Охнівка Володимир-Волинського району, був товаришем вбитого.

Старший брат вбитого хлопця - контрактник, який вже не перший рік перебуває в АТО. Мати працює у Центрі переливання крові, а батько - далекобійник. Про це розповіла працівниця Білинської сільської ради Надія Антонюк, передає Волинь24.

"В обох сім'ях було по троє дітей. Сім'ї хороші. Мами хлопців не тільки жили по сусідству, але й дружили. Та й хлопці були товаришами, різниця у віці була тільки один рік", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеський школяр з пневматичної гвинтівки застрелив людину

Точних обставин трагедії у сільській раді поки не знають. Кажуть, що батько хлопця, який вбив товариша, любив ходити на полювання.

"Мабуть, батько просто поставив десь ту рушницю, а син взяв подивитися. Кажуть, потім запросив до себе сусідського хлопчика, хотів показати, наставив до голови та вистрелив. Це сталось випадково, бо ж він не знав, що зброя заряджена", - каже жінка.

У стрільця — нервовий зрив. Його забрали до лікарні.

У селі Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області студент застрелив із мисливської зброї школяра. Останній загинув на місці. Відкрите кримінальне провадження і вирішується міра запобіжного заходу для винуватця трагедії. Хлопцеві загрожує до 5 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці були товаришами": подробиці вбивства школяра студентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути