Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 15:34

Розбірки у столичному стрип-клубі: повідомили нові подробиці

Розбірки у столичному стрип-клубі: повідомили нові подробиці
Розбірки у столичному стрип-клубі закінчилися стріляниною. Фото - ТСН

У Києві на вулиці Великій Васильківській два десятки невідомих осіб влаштували бійку зі стріляниною у нічному стриптиз-клубі через те, що охорона не пропустила чоловіків до закладу у неробочий час.

Невідомі увірвалися до стриптиз-клубу і влаштували стрілянину. Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

"8 січня до розважального закладу намагався зайти чоловік, але охорона пояснила, що заклад не працює. Це обурило незнайомця, він викликав охоронця клубу на вулицю, де на нього чекали двоє чоловіків. Між охоронцем та невідомими виник конфлікт, внаслідок чого один із нападників дістав із автівки пістолет та погрожував. Після словесної перепалки чоловіки поїхали у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кінотеатрі бійка закінчилася стріляниною

Пізніше до закладу під'їхали два мікроавтобуси, з яких вийшли близько 20 чоловіків. Вони вибили вхідні двері, вчинили бійку та стріляли у підлогу. Після цього незнайомці увірвалися до розважального закладу, де напали на його персонал. Внаслідок бійки працівники клубу отримали незначні тілесні ушкодження.

Зловмисники втекли до прибуття правоохоронців. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці перевіряють записи із камер відеонагляду та розшукують злочинців.

У нічному клубі в Приморському районі Одеси сталася бійка зі стріляниною. Внаслідок інциденту двоє людей отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Розбірки у столичному стрип-клубі: повідомили нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути