понеділок, 21 вересня 2020 11:23

Розповіли про стан хлопчика, якого пошматували вівчарки в день народження

Розповіли про стан хлопчика, якого пошматували вівчарки в день народження
У Дніпрі рятують 2-річного Єгора з Донеччини, якого в день народження ледь не загризли домашні вівчарки. Фото: facebook.com/БФ-Совушка

Стан 2-річного Єгора із Донеччини, на якого напали 2 домашні вівчарки, залишається важким.

Дитину продовжують рятувати лікарі в Дніпрі. Підключили до апаратів ШВЛ і "штучної" нирки. Про це повідомляють на сторінці БФ "Совушка".

"Стан малюка дуже-дуже важкий. На тлі важкої травми і інтоксикації почали погано працювати нирки. Дитину підключили до апарату перітоніального діалізу (по-простому: штучної нирки). Лікування в стінах обласної дитячої лікарні не зупиняється ні на хвилину. Лікарі докладають максимум зусиль, але давати будь-які прогнози не беруться. Кажуть, що критичні стани не просто називають "критичними" і все змінюється миттєво", - повідомили волонтери благодійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротвейлер до смерті загриз 4-річного хлопчика

Раніше дитину підключили до апарату штучної вентиляції легенів, тиск у малюка нестабільний і підтримується спеціальними препаратами.

"За життя Егорки борються реаніматологи, хірурги, судинні хірурги, травматологи, щодня консультують професори медакадемії. Зробили додаткові розрізи на ногах, щоб не було здавлення судин", - розповіли у БФ "Совушка".

Нагадаємо, що на 2-річного Єгорчика у Донецькій області напали 2 домашні вівчарки. Пошматовану дитину у вкрай тяжкому стані доправили до обласної дитячої лікарні Дніпра.

Трагедія сталася водному з селищ на Донеччині в день народження Єгора 18 вересня. Батько хлопчика перед відходом на роботу нещільно причинив двері вольєра, через що з нього змогли вибігти собаки. Мати потерпілого, займаючись хатніми справами, не помітила, як дитина вибігла з будинку у двір. Пошматованого хлопчика до Дніпра доставили військовим гелікоптером.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан хлопчика, якого пошматували вівчарки в день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути