четвер, 20 грудня 2018 17:26

Розповіли, як утікач колонії здолав 4-метрову огорожу

Розповіли, як утікач колонії здолав 4-метрову огорожу
На Херсонщині знайшли засудженого втікача колонії 28-річного Віктора Чекана. Фото - hr.npu.gov.ua

На Херсонщині знайшли засудженого втікача колонії 28-річного Віктора Чекана. Він перебував за кілька кілометрів від в'язниці у селі Клопаї.

Покарання 28-річний чоловік відбував за грабіж, до цього був у колонії на Миколаївщині, і там теж тікав. Його знайшли, поставили на облік, як схильного до втечі. Тиждень тому перевели до колонії суворого режиму до Херсону.

"Його перевіряли цього же дня близько 22:30, перебував на своєму спальному місці. Але потім зміг подолати огорожу та здійснити втечу. Це основна огорожа, вона близько 3,5 метрів і попереджувальна огорожа близько 4 метрів, яка огорнута колючим дротом під назвою "ягоза", - прокоментував заступник начальника Північної виправної колонії №90 Костянтин Парган, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці з зали суду втік небезпечний злочинець

Відомо, що до ув'язнення чоловік займався паркуром. Тож огорожі в'язниці він перестрибнув дуже швидко. Його переслідували кінологи з собаками, а за півкілометра загубили слід.
Аби знайти його, правоохоронці перевіряли усі дороги області, зупиняли підозрілі автівки. За будь-яку інформацію про нього обіцяли винагороду у 8 тис. грн.

Втікача знайшли співробітники колонії, які на автівці прочісували навколишні ліси. Він просто йшов дорогою селом. Тепер за втечу йому можуть додатково дати 5 років ув'язнення. Тобто замість 3 років він перебуватиме за гратами 8.

Уночі 20 грудня у Херсоні з "Північної виправної колонії (№90)" утік засуджений 28-річний Віктор Чекан. На території області був введений оперативний план "Сирена".

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, як утікач колонії здолав 4-метрову огорожу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути