Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 12:08

Розправа над родиною кума Януковича: з'явилися шокуючі подробиці
5

Будинок фермерів Дегтяренків
Фото: Обозреватель
Будинок фермерів Дегтяренків
Лариса Дегтяренко
Валерій Дегтяренко
Валерий Шира

Стали відомі подробиці про родину фермерів, яку жорстоко вбили у селищі Велика Новосілка на Донеччині.

56-річного Володимира Дегтяренка, його дружину 46-річну Ларису та їхнього сина 22-річного Валерія у власному двоповерховому будинку на пров. Лиманному знайшли сусіди. Всі троє - співзасновники сільськогосподарських підприємств.

Тіла лежали на підлозі обличчям вниз - в калюжах крові. Руки і ноги жертв були стягнуті пластиковими хомутами, роти і очі заклеєні скотчем. Тіло старшого Дегтяренка знаходилося в дверному отворі між кімнатою і передпокоєм. Його дружина і син лежали майже впритул до його ніг - у кімнаті. У всіх трьох на шиї - колото-різані рани. У матері і сина по три, у глави сім'ї — сім. Вхідні двері були прострелені, а у дворі бігала вівчарка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємця закатували до смерті та закопали за містом

У селищі вбивство родини пов'язують із злочинами минулого. Про це пише "Обозреватель".

Сім'я Дегтяренків була добре відома в районі. Батько Лариси - Валерій Шира - був головою Великоновосілківської районної адміністрації та кумом Віктора Януковича. Був замішаний у багатьох корупційних скандалах. У 2009 році фермер із сусідньої Євгенівки Іван Хараман розповідав, що Шира йому погрожує та вимагає переписати на нього своє підприємство. За два дні чоловіка вбили.

У 2014 році Шира підтримав створення ДНР та вивісив над районною радою прапор псевдореспубліки. За інформацією місцевих жителів, зараз Шира живе в окупованому Донецьку.

Слідство розглядає розбійний напад як головну версію вбивства родичів кума Віктора Януковича Валерія Шири у Великих Новосілках Донецької області. Місцеві жителі вважають, що причина вбивства може полягати в перерозподілі впливу та бізнес-інтересів у районі, де Шира колись був главою райадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Розправа над родиною кума Януковича: з'явилися шокуючі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути